Házhozszállító program

Házhozszállító program Éttermeknek

Házhozszállító program Éttermeknek

A cassaPoint Éttermi program tökéletes megoldás pizzériák, kiszállítással foglalkozó éttermek vagy helyi rendeléseket kezelő vendéglátó egységek, üzletek számára szolgáltatástól függetlenül!

A cassaPoint éttermi szoftver fontosabb felhasználási területei: 
éttermekben, vendéglátó egységekben - éttermi rendszer, éttermi szoftver, éttermi program, egyéb kereskedelemben - kereskedelmi szoftver, kereskedelmi rendszer, kereskedelmi program

A cassaPoint éttermi szoftver, éttermi rendszer könnyen átlátható és kezelhető, ezáltal egyszerűvé és gyorssá teszi az értékesítést. Online és offline elérésű, így nem kell bezárnia az éttermet, ha elmegy az internet!

A cassaPoint éttermi rendszer megkönnyíti mind az éttermi alkalmazottak, mind az étterem tulajdonosok munkáját, mert online is használható (ezáltal bárhonnan megtekinthető például a pillanatnyi forgalom, kontrollálhatók a munkafolyamatok), valamint partneroldali rendelésközvetítőkkel köthető össze (netpincér, pizza.hu). A cassaPoint éttermi szoftver összefogja az étterem rendeléseit: egy helyre érkeznek az online rendelések, miközben helyi vagy telefonos rendelések is lebonyolíthatók.

Házhozszállítás automata raktár levonásokkal

Házhozszállítás automata raktár levonásokkal

A cassaPoint éttermi program raktárkészlet és alapanyagkezelési funkciója segítségével a termékek pontosan nyilvántarthatók, és ellenőrizhetők.
A keresőoptimalizált Éttermi weboldalunk segítségével pedig bármely szolgáltatási körben biztosítható az értékesítés, így olyan vásárlók is elérhetővé válnak, ekik egyébként nem találnának rá üzletére.

A ToolSiTE ügyfélkapu segítségével kereskedelmi rendszerének és webáruházának feltöltése az Ön kezében. Széleskörű beállitási lehetőségek (pl. szállítási területek, akciók, ajándékok, kedvezmények beállítása) és statisztikák azonnal elérhetők, még a cassaPoint éttermi programból is.

- az Online technológiának köszönhetően gyorsan és jelentős mértékben növelheti cége profitját, miközben komoly előnyre tehet szert konkurenciáival szemben
- éttermét, vendéglátó- vagy kereskedelmi egységét 1 központi felületről menedzselheti, így az összes rendelést egységesen és átláthatóan kezelheti (helyi, telefonos, internetes, partneroldali rendelések pl: netpincér, pizza.hu)
- az Online rendszer mellé egy profi ergonómiájú és keresőoptimalizált webáruházat is adunk (Google és egyéb internetes keresőre optimalizálva), így olyan vásárlók is elérhetővé válnak, akik nem találnának üzletére
- étterme, vendéglátó- vagy kereskedelmi egysége irányítása az Ön kezében: kínálatát, vevőit, szállítási területeit, akcióit, kedvezményeit és számos egyéb beállítását kezelheti, nem kell várnia másra

Letisztult és Csodás Megjelenés Élvezet Használni

Letisztult és Csodás Megjelenés Élvezet Használni

Több a mutatós kinézetnél: a cassaPoint-ot könnyű kezelni és élvezet használni! Intsen búcsút az elavult és unalmas kereskedelmi szoftvereknek és köszöntse a korszerű és vadonatúj design-nal rendelkező értékesítési rendszert, ami vendéglátó helyek és üzletek számára is tökéletes választást és megoldást jelenthet.

Növelje Cége Profitját és Piaci Részesedését

Növelje Cége Profitját és Piaci Részesedését

Lássa át üzlete minden folyamatát és részletét, növelje nyereségét és terjeszkedjen! Vegye kezébe az irányítást, legyen szó a raktárról, a vásárlókról vagy épp a futárok munkájáról. A cassaPoint éttermi program egységbe rendezi és összehangolja vendéglátó vagy kereskedelemi egységének munkafolyamatait és különálló részeit.

A Helyi és Telefonos Rendeléseken túl...

A Helyi és Telefonos Rendeléseken túl...

Minden rendelés egyetlen felületen.

Rendeléseit egyetlen felületről menedzselheti, nincs szükség további felületek vagy ablakok megnyitására és figyelemmel kísérésére.

Helyben, telefonon kezelheti rendeléseit úgy, hogy közben profi webáruházán (Éttermi Weboldal) és egyéb rendelésközvetítő oldalakon keresztül (netpincér, pizza.hu) is beérkeznek megrendelései.

Az Éttermi Weboldal-ról és egyéb rendelésközvetítő oldalakról beérkező rendelések hangjelzéssel hívják fel magukra a figyelmet.

A cassaPoint Éttermi Szoftverrel egyszerre lehet telefonos, éttermi, és internetről érkező rendeléseket kezelni. Egy kattintással az éttermi program már nyomtatja is a rendelés tetszőleges számú nyomtatóra (konyha blokk is), vonja a raktárkészletből a tételeket, és már statisztikázza is.

Komplett és Széleskörű Statisztikák Átláthatóan

Komplett és Széleskörű Statisztikák Átláthatóan

A cassaPoint kimutatás kezelő éttermi szoftver segítségével bármikor lehetősége van pontos időintervallumok közötti rendelések és statisztikák megtekintésére, sztornózására, újra-nyomtatására.

Külön-külön is megtekintheti helyi, Éttermi Weboldalas és partneroldali rendeléseit. Készíthet kimutatást pincérre vagy futárra szűrve, továbbá megtekintheti rendeléseit fizetési módok alapján is.

Ezenkívül számos egyéb kimutatás kezelésre, napi és havi zárásra is lehetősége nyílik.

Megoldásaink kulcsszavakban: házhozszállító program , házhozszállító szoftver , profitnövelő program , profitnövelő szoftver , netpincér bedolgozó program , netpincér bedolgozó szoftver , kimutatás kezelő szoftver

Kapcsolat

Megjegyzés:

Húzd a(z) Lámpa ikonját a jobb oldalon látható körbe.Érintsd meg a(z) Lámpa -t és mozgasd a körbe az oldalon.

Húzd
Ide

Telefon: +36 1 633 3963
E-mail: ugyfelszolgalat@toolsite.eu
Weboldal üzemeltetője:
Cégnév: ToolSiTE KFT.
Székhely: 5650 Mezőberény, Fő utca 2/a. 4/41.
Iroda: 1145 Budapest, Szugló utca 9-15
Postázási cím: 1145 Budapest, Szugló utca 9-15
Cégjegyzékszám: 04-09-007242 Békés Megyei Bíróság mint Cégbíróság